Стартира кандидатстване за финансиране по кампанията „Зрънце живот” за двойки с репродуктивни проблеми

 In Новини

Здравословното хранене за превенция на репродуктивните затруднения е фокусът на настоящата кампания, разработена от екипите на „Добруджански хляб“АД и на Фондация „Искам бебе”

На 21 ноември 2016 г. стартира процедура по кандидатстване за финансиране по програмата „Зрънце живот“ – съвместна благотворителна инициатива на Фондация „Искам бебе”, „Добруджански хляб“ АД и Община Добрич, за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми.
Периода, в който желаещите могат да подават Заявление за кандидатстване е от 21 ноември до 15 декември 2016 г.

За включване в кампанията, кандидатите е необходимо да се запознаят с критериите, детайлно описани в Условията за кандидатстване по програмата. Отговаряйки на всички критерии, те трябва да попълнят и изпратят Заявление за кандидатстване в посочените срокове на e-mail: [email protected].

На финала на кампанията, печелившите двойки ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус, представител на Фондация „Искам бебе“ и представител на „Добруджански хляб“ АД.

Информация относно условията за кандидатстване може да бъде намерена на следните електронни адреси:
• https://vita-bg.eu/zrancejivot/
http://iskambebe.bg/index.php?route=article/category&path=92_108
• Заявление за кандидатстване в кампанията Заявление
• Декларация за медицински статус Декларация

Средствата за кампанията се осигуряват от продажбата на здравословните, пълнозърнести хлябове ВИТА и основен акцент на кампанията е здравословното хранене и ролята му в превенцията на репродуктивните затруднения при младите хора.

auhwhqfoiew

Recommended Posts

Leave a Comment