Вита Силует 6 Зърна – още по-вкусен, с още повече семена!

 In ВИТАлен блог

100% пълнозърнестият хляб Вита Силует с 6 Зърна вече е още по-вкусен!
Тъй като обичаме да Ви слушаме и ценим Вашето мнение, подобрихме рецептурата на любимият Ви хляб Вита Силует с 6 Зърна. Увеличихме всички влагани семена и ядки и превърнахме обичаният от всички хляб не просто в здравословен продукт, а в здравословно изкушение за сетивата.

Вложихме още повече овесени ядки, семена мак, лен, сусам и зърна соя. Обогатихме вкусовите, ароматните и здравословните качества на хляба, за да се насладите максимално на всяко хранене. Хляб Вита Силует с 6 зърна, не само е верен съюзник в борбата с наднормените килограми, но и превръща това трудно начинание в приятно преживяване.

Освен ниската калоричност, в 100% пълнозърнестото хлебче, приготвено без бяло брашно, се съдържат повече хранителни влакнини, които подобряват храносмилането. Овесените ядки, вложени в него помагат за контрола на килограмите, намаляват кръвното налягане, понижават холестерола и правят кожата по-красива. Лененото семе също е допълнителен източник на фибри, лигнани и Омега-3 есенциални мастни киселини. Маковите семена не само придават плътен, прятен вкус, но са и мощен антиоксидант. Сусамът е богат на магнезий, калци и мед, а слънчогледовите семена и соята са не само полезни, с редицата здравословни ползи, които имат, но и са много, много вкусни.

по вкусен шест зърнаПълнозърнест хляб за пълноценен живот!

Recommended Posts

Leave a Comment